Dr. Michael Laitman

Felébredés a jóság Erőire

A hozzám intézett kérdés:

Meghökkentem azokon a mély változásokon, amelyek napjainkban történnek. Számos, új Kabbalista csoport tűnik fel, mint a gombák, az eső után. Hogy tudjuk mi ezt irányítani, előre mozdítani a belső munkánk eredményeként?

A válaszom:

Ez nem csak rajtunk múlik. Láthatja, mennyi, új komoly ember csatlakozik hozzánk. Ez azt jelenti, az idő valóban elérkezett, a Teremtő bevezeti az embereket a Kabbalába. Végül is a fejlődés spiráljának forgása mentén, az emberek végül megérkeztek a spirituális génhez (a szívben lévő pont) és a Körülölelő Fény elkezd rajtuk dolgozni. Csak egy dologban kell segítséget nyújtanunk, a saját környezetük elrendezésében, a csoportban és az egész támogató rendszerben. Amikor elkezdjük a reformáló fényt igényelni mindannyian, az embereknek nem lesz szükségük három, öt év előkészítésre, ahogy erről Baal HaSulam írt. A korrekció gyorsan, és egyszerűen elérkezik.

Elképzelhető a különbség, aközött, aki egy tudattalan állapotból ébred, amely állapotban minden rendszer alszik, és nem működik, és annak a személynek az ébredése között, akinek több része, testrendszer eleme már működik, és csak a rendszer kiteljesedésére van szüksége. Ma nem csak egy szerv akar felébredni, a nem mozgó testben, hanem több rész elevenedik meg. Érthető tehát, hogy eljött a nagyszerű lehetőség, visszaszerezni a tudatosságot. Biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben óriási változásokat fogunk látni, az egész világon.

A világ egy nagyon veszélyes állapotban van, a válság még mindig fenyeget. Milyen rettenetes olaj katasztrófa történt a Mexikói öbölben. Még mindig nem ismertük fel, ennek a potenciális következményeit. Lehetetlen megállítani ezt az olaj gejzírt. El tudjátok képzelni mi történt? Ebben a pillanatban, az olajtenger ömlik a föld mélyéből, katasztrofális szennyezést okozva. Ez nem csak Floridára, és Amerikára lesz hatással, hanem az egész világra. Most azt fontolgatják, hogy nukleáris robbantással szakítják meg az olaj útját, de attól félnek ez újabb helyeket nyitna meg. Ördögi erőket oldoztunk el a világban.

Ezért, remélem a kabbalista csoportjaink segítségével, amelyek a világ minden pontján formálódnak, és az egyénekkel, akik csatlakoznak hozzánk, képesek leszünk, a jó erőit felébreszteni, annak érdekében, hogy leszámoljanak az elszabadult gonosszal. Cselekednünk kell, és korrigálni magunkat. Akkor mindenképpen sikert fogunk elérni. Meg kapjuk a Torah erejét, a Reformáló Fényt; minden rajtunk múlik most..

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.