Dr. Michael Laitman

Egy lépés egyszerre

Kérdés:

Amikor a gonosz dominál és minden olyan nyomasztó, hol találjuk meg azt az erőt, amivel a Teremtőtől segítséget kérhetünk?

Válaszom:

Még ha az embernek van elég ereje, hogy legyőzze a ”bukást”, ez egy egoista eredmény lesz. Ez nem fog segíteni a korrekcióban.  Túljutás és haladás csak avval az erővel lehetséges, ami a csoportból jön.

Úgy esett, hogy a Teremtő egy további vágyat adott neked, amely nagyobb kapcsolatra tett szert a többi lélekkel. Egy nagyobb vágyat nem adunk hozzá a „szívbéli pontodhoz”, inkább, mint a kinyilatkozásán keresztül, ami egy rossz kapcsolat a többi lélekkel. Érzed, hogy tettél még egy lépést előre, de ugyanakkor tudod, hogy ez hamis, és korrigálnod kell.

Korrekció csak úgy lehetséges, ha téged a csoport inspirál, elismered a jóakaratot, amit az egység hoz, és kéred a Felső Erőt, hogy kapcsoljon másokhoz is. Csak e feltételek mellett lesz a korrekciód a megfelelő helyen.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,631 seconds.