Dr. Michael Laitman

Megnyitva az utat a Fény felé

Kérdés:

Milyen feltételek mellett kezdi, a Fény mely Újraformáz az embert befolyásolni?

Válaszom:

A Fény csak akkor hat az emberre, ha az ember azt kívánja, Minden a vágytól függ. A Fény a teles nyugalom állapotában van, nekünk csak vágynunk kell arra, hogy a Fény hajtsa végre az akciót rajtunk..

Többféle akció van, amelyek egymást különböző szinten és különböző formában követik, mint a következő akciók: megvilágítás, a gonosz felismerése, korrekció és teljesítés. Meg kell állapítanunk, hogy melyik akciót kell a Fénynek végrehajtania rajtunk, és magunkat arra fel kell készíteni. Ahogy a vágyunk egyenlővé válik a Fényével, az valóra válik. Mi magunk kinyitjuk az utat a Fény felé, és hagyjuk, hogy hasson ránk. Ha nem tudjuk elérni a kívánt vágyat, akkor nem érdemeljük meg a Fény akcióját és semmi sem történik. Mindazonáltal akkor a Fény, amelynek fel kell fednie magát, az ellenkező módon hat, és szenvedést okoz nekünk.  Végül ez a szenvedés arra ösztönöz minket, hogy hozzuk létre a vágyat, az edényt a Fény számára, úgyhogy mi érdemesek legyünk a korrekcióra. Ehhez nekünk csak a vágyra van szükségünk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.