Dr. Michael Laitman

Egy új vágy jön az új fénnyel együtt

A Bevezetés a Tíz Szfira tanulmányába, 40. rész: Így hogyan mondod, „dolgozott és talált”? Ha erőfeszítés volt itt, azt kellene mondani, hogy „dolgozott és megvásárolt” vagy „dolgozott és elnyert”… Ha van erőfeszítés, akkor nem kellene-e lennie egy fizetségnek vagy díjnak, ami a várt eredmény?

Épp ellenkezőleg, itt van egy rés, ami a tudatos erőfeszítést egy teljesen különböző díjjal jutalmazza, mint amilyennek a díjat elképzeltük. Ez valami új, és váratlan. Ugyanakkor, ha egy nem elvárt eredményként érzékeljük, akkor nem keserít el minket.

Ha azért dolgoztam, hogy bizonyos célt elérjek, azt vártam, hogy egy egoista díjat kapok, amit magamnak elképzeltem. Erőfeszítésemmel a földi elmémnek és érzéseimnek megfelelően cselekedtem.  Viszont átalakultam útközben! Egy új vágyat kaptam az adományozásra, amit nem is tudtam elképzelni azelőtt.

A vágy megváltozott és ugyanígy a várt kiteljesedés is. Úgy képzeltem, hogy megszerzem a jutalmat, de kiderült, hogy a jutalom az adományozás, amikor a Teremtő feltárul bennem. És ezt úgy hívják, „találtam”: egy új vágyat és egy új Fényt.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,623 seconds.