Dr. Michael Laitman

Egyszerre lenni lenyűgözve és függő állapotban

A környezet segít, hogy mindig a spirituális célra gondoljak, ha én cserében az egységünkre gondolok, és nem hagyom el ezeket a gondolatokat. Így mindenki megkapja a hatást, erősebbé növekszik és előrelép. Ezt „kölcsönös garanciának” hívjuk, ahol mindenki törődik vele, hogy a többiek megkapjanak mindent, ami a spirituális előrelépésükhöz szükséges. Ha a környezettől való megszerzés felől aggódás helyett, azon aggódom, hogy hogyan erősítsem a köteléket a barátok között, ahogyan egy anya törődik a gyermekével, akkor ez elegendő ahhoz, hogy a környezet elkezdjen hatással lenni rám.

Először is, cselekednem kell az adományozás irányába, a kapcsolat és a törődés felé. Azt kell látnom, hogy ilyen módon nagyobb vagyok náluk, hogy erősítsem, és befolyásoljam őket; további módokat kell keresnem, hogy ezt lehetővé tegyem számukra. És ezután le kell alacsonyodnom, hogy kapni tudjak tőlük.

Ez megtérül neked, mert az, hogy erőfeszítést teszel valami felé, fontossá válik számodra és így hatással lesz rád. Hasonló ez ahhoz, ahogyan a szülőket lenyűgözi a gyerekük, és függővé válnak tőle.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,658 seconds.