Dr. Michael Laitman

Felnőni a spiritualitásban

A Kabbalista csoport a Felső Egynek az AHP-ja, Malchut ahogy testetlenül több lélek van benne. Én vagyok az alsóbb, és a feladatom csatlakozni a szívben lévő ponttal még azokhoz a lelkekhez is, akik a számomra idegenek. Ha én relatív módon lenullázom a szívben lévő pontomat a Felsővel szemben, akkor ő az én GE (Galgalta ve-Eynaim)-hoz fordul, és köszönhetően a Felsőnek, megszerzem a szükséges formát. A Felső mindent odaad, ami a növekedéshez szükséges, felkínálja ezzel a struktúrát, kifejezve ezzel az összes lelket, az egész, végtelen világot, a teljes edényét, a közös léleknek. Az összetapadás a felettem való irányítás elfogadását jelenti, ahogy , Baal HaSulam írja “ A szabadság” című cikkében.  A Felsőnek az AHP-ja, az én környezetem. A hozzátapadással megkapom, amire annyira szükségem van, úgy, ahogy az embrió megkapja a vért, az oxigént, és a tápanyagokat az édesanyjától. Ezt teszem a szívben lévő pontomért, a spirituális organizmusom növekedéséért.

Ez az organizmus hasonlítani fog bármihez, amit a Felső AHP-jától, a csoporttól kapok. Ez az AHP megnyilvánulása lesz, a szívben lévő pontomban, a spirituális génemben. Más szavakkal, ez meg lesz osztva a csoport, és az én szívem között. Ez hasonló ahhoz, ahogy egy gyermek, mindkét szülőre hasonlít egy kicsit, de azért megkapja a lényegét a Teremtőtől.

Én átadom magam a Felső Egy kezébe; bemutatom a vágyamat ebben, a kérésemet, hogy rész legyek ebben, amely a  jobb és a bal vonal egyesülése, amiben megvalósul az adakozás. a a kiterjesztés, ahogy ezt végrehajtom, olyan, mint a spermacsepp kiterjedése azáltal,  hogy lenullázza magát az anya előtt, és kényszeríti őt a fejlődésre, az anya elkezd gondoskodni róla, viszonzásul.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,617 seconds.