Dr. Michael Laitman

A tökéletesség hiányzó részeinek megtalálása

Egy bizonyos ponton elkezdjük érezni milyen sok szöveg, hiányzik a Zohar több pontján. Az öt könyv kommentárjában (A Torah, A Próféták cselekedetei, és a Szentírások), A Zohar leírja a teljes valóságot: HBD-HGT-NHY részeit a közös léleknek, a Végtelen Világ Malchutjának. Azonban az eredeti szöveg el volt rejtve előlünk, és csak egy kis része maradt fent. Nyilvánvalóan nincs szükségünk többre a korrekciónkhoz.  A Zohar részei amelyek nem lényegesek a jelenlegi korrekciónkhoz, legvalószínűbb, hogy a rendszer már korrigált részeire utalnak.

Ebből az okból, valaki érzékelhet bizonyos hiányzó, vagy nem teljes részeket a szövegben. Ha bár talán még észre sem vettük ezt, az érzékelésünk javulni fog. Azt is érezni fogjuk, hogy mennyire előnyös bizonyos részek hiánya. A korrekcióra törekvő lélek keresi a tökéletességet. Ezért, a hiányzó részek, ahogy a lélek érezné, mintha felkérnék a korrigált lelkekhez való tapadásra, amelyek már korrigálták ezeket a hiányzó részeket. Ez az oka, amiért ezek hiányoznak ma a számunkra.

Ez megérteti velünk, hogy a lelkek élő rendszeren belül létezünk, ahol bizonyos részek teljessé teszik a többit. A Zohár hiányzó részei meghívnak bennünket, hogy csatlakozzunk a lelkekhez, és véghezvigyük a hiányzó felfedést. Ha egyesülünk velük, valamennyi lelket teljessé tehetünk.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.