Dr. Michael Laitman

Kulcs a Fényhez

Ha az egoizmusom fölé emelkedem, és más emberek vágyaival kerülök elő, akkor kapok egy végtelen spirituális edényt, ahol érezni tudom a teljes Végtelen Fényt. Ez nagyon egyszerűen működik. Ez egy nagy csőhöz hasonló,  amiben a Fény folyik . Van egy szelep a cső végén, amivel szignifikánsan tudom változtatni a Fény folyamát, ha teljesen kinyitom. Ez az, ahogyan ez a mi világunkban működik, ahol egy kis gyerek is ki tudja nyitni , el tudja zárni a csapot, és ezzel meg tudja változtatni a víz folyását. A spiritualitás viszonylatában ugyanezt meg tudom tenni.

Csak egy kicsit van vágyam a spiritualitásra. Ez egy pont a szívben. Mindazonáltal, ha átfordulok más emberek vágyaiba, és bevonom magamat a lélek közös testébe, mint az egyik sejtje, akkor én ajándékot adok ennek a közös testnek, és válaszul ő elkezd gondoskodni rólam. És akkor megkapok mindent a végtelen képességeiből.

De ez mégsem véletlen,  hogy a Kabbala instruál minket, hogy lépjünk ki saját vágyainkból, és lépjünk be mások vágyaiba. Ha így teszünk, „613”-szor nagyobb képességhez, spirituális edényhez, vágyakhoz jutunk ahhoz képest, aminek előzőleg a birtokában voltunk.. Előzőleg csak egy pont volt a szívben, de most mindannyian megkapjuk az egész testet, saját használatra

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,604 seconds.