Dr. Michael Laitman

Az ima, ami meghallgattatik

A Felső Lény a tökéletesség állandó állapota, semmi másra nincs szüksége, mint adakozásra.  Ez nem olyan valami, ami érzékeli és változtatja a hangulatát. Ez inkább egy rendszer, egy változtathatatlan törvény, amit helyre állítottak. Addig a határig, amíg egyenesben vagy ezzel a törvénnyel, ez pozitívan hat rád.

De ha nem tudod elviselni, hogy nem hasonlíthatsz hozzá, akkor negatívan hat rád. Kezdeti és végső állapotunk a teremtésben előre meghatározott, és teljesen realizálva kell, legyenek, teljesen függetlenül attól, hogy vele haladsz vagy ellenállsz neki, érted vagy nem.

Az alacsonyabb lénynek (neked) csak egy lehetőséged van: tudatosan részt veszel benne, és vágyadat átküldöd a Felső Lénynek. Ez az a vágy, amit el akarunk érni; semmi másra nincs szükségünk csak erre a vágyra. Szintén tudnunk kell, hogyan emeljük meg ezt a vágyat ahhoz, hogy elküldjük a Felső Lénynek. A Felső lény a tökéletesség állapota; mindig kész arra, hogy mindent megadjon az alsó lénynek, amit az kíván.

Az alsó lény az az összes lélek gyűjteménye, míg a Felső lény az egy, egy Fény, a teremtés egy gondolata, vagy egy erő. Ha az alsó lény hasonlítani akar a Felső lényre (ez azt jelenti, hogy egyesülni akar és eggyé válni), képes arra, hogy a kívánságát a Felső Lényhez emelje. A Felső Lény nem hall meg más kérést, csak ezt. Ezt úgy hívjuk, hogy ima. MAN, azaz , vágy arra, hogy egyetlen egész légy.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.