Dr. Michael Laitman

Felismerve az alkalom nagyszerűségét

Emlékeztessük egymást arra, hogy ihletet kaptunk a spirituális cél nagyszerűségétől, és a környezettől, ami törekszik rá; becsüljük nagyra a szabad választás egyedi alkalmát, amit bemutattak nekünk. Hány ember tud a földön szabadon cselekedni? Ha mindenki vakon követi természete parancsait, akkor valójában senki sem cselekszik.  Ha teljesen felülről vagyok irányítva, akkor nem létezem vagy, ahogy mondják: „Jöttem és nincs itt senki”

Több milliárd ember van a világban, de ők nem léteznek, bár lenniük kéne, miután senki sem szabad az ő cselekedeteikben. Szabad akaratú emberek nélkül nincsenek világok; nincs más csak a Végtelen Világ. Ami a Teremtőt illeti, semmi más nem létezik. Csak az ember, aki egy szabad akciót visz végbe, csak az van.

Képzeld el a világ e képét: teljes üresség. Csak néhány vágy, ami növekszik, csak az képes szabad akciót végrehajtani,

Neked is van lehetőséged hogy szabadságot kérj, és Emberi légy.Mi lehet, hogy felismerjük a nagyszerűségét ennek az egyedi alkalomnak.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,641 seconds.