Dr. Michael Laitman

Amikor Ő, aki minden misztérium tudója, tanúságot tesz

Kérdés:

Miért van az írva a Bevezetés a Tíz Szfira Tanulmányába-ban, az 55-ös résznél, hogy az ember, aki elérte a „Nyílt gondviselést [azaz feltárta a Teremtőt], bizonyosan nem vétkezik többet”?

Válaszom:

Egy ember bizonyosan nem fog vétkezni, mert korrigálta az összes megszerzésvágyát, az ernyő és a Visszavert Fény segítségével.  Föléjük emelkedett és most előrébb léphet. Szüksége van rá, hogy a „Teremtő tanúságot tegyen” és a korrekciója folytassa a megszerzésvággyal való munkát, és arra használja a megszerzésvágyat, hogy adományozzon.

Szükségem van egy járulékos általános erőre, amit a Teremtő bizonyságának hívnak, Most fel kell nyitnom a Pandora-szelencémet, ami az összes vágyamat tartalmazza, és el kell kezdenem letisztázni hogy melyikben kaphatok élvezetet ami által örömöt okozhatok a Teremtőnek. Ez egy teljesen új hajlam, ami sosem létezett azelőtt. Sosem tettem meg, és most meg kell ízlelnem az örömöt, annak érdekében, hogy örömöt okozzak a Teremtőnek, éppúgy, mint a vendég, aki részt vesz a lakomán, hogy örömmel lássa el a vendéglátót.

Annak érdekében, hogy ne hibázzunk, egyedi új erőket kell gyűjtenem, amiket a Teremtő bizonyossága ad nekem. Egyébként nem kellene megérintenem és feltárnom az új megszerzési vágyaimat. Egy járulékos asszisztáló erőre van szükségem. És „Amikor Ő, aki minden misztériumot ismer bizonyságot tesz arról, hogy nem fogok visszafordulni a butaság felé” akkor leszek képes hozzákezdeni a vétkeim kijavításához.

Ebben a fázisban a vétkek már hibákká alakultak, és jobban kell éreznem magam, mint azelőtt. Már félig kijavítottam a megszerző vágyat, és teljesen betölt a Hasszadim Fénye. Most el kell kezdenem dolgozni velük a három vonalon keresztül és egy kis Hochma Fényét is belévezetni.

Ez azt jelenti, hogy a vétkeim hibákká váltak. Megszerezni kezdek az adakozás érdekében, de már birtoklom az „adományozás érdekében” szándékát. És nagyon óvatosan kell ehhez megszerzést adagolnom.

Amikor ilyen magas spirituális szintet érünk el, fel fogjuk ismerni, miről szól ez a munka.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.