Dr. Michael Laitman

Hogyan szerezzek meg az adományozás érdekében

Kérdés:

Miért van írva az, hogy egy emelkedés az egyik spirituális lépcsőfokról a következőre az ernyő keménységén keresztül (Aviut) vezet, hiszen az Aviut az edény karakterét jelenti, és nem az ernyőét?

Válaszom:

Az ernyő a spirituális edény. Az Első megszorítás (Cimcum Alef) után a megszerzésvágy nem tud edényként működni. A spirituális edény, a Kli az, amivel fizetni tudok.

Ha egy étterembe jövök és azt mondom, hogy éhes vagyok, nem az étvágyamat fogják nézni; azt fogják nézni, hogy mennyi pénzem van, más szavakkal az ernyőmet. Ez azt jelenti, hogy az ernyőm vastagsága (Aviut) lesz lemérve, vagyis hogy mennyire vagyok képes megszerezni az adományozás érdekébe, mi a szándékom ereje, és milyen mennyiségben vagyok képes hozzákapcsolni az anti-egoista ernyőmhöz és az adományozó szándékomhoz.

Egy olyan ernyővel, aminek nincs vastagsága, semmit sem vagyunk képesek megkapni; ez pusztán egy megszorítás. A megszorítás egy olyan ernyő, aminek nulla vastagsága van, ami azt jelenti, hogy nem kívánok megkapni semmit sem a magam számára, és nem tudom, hogy hogyan szerezzek meg az adományozás érdekében.

Mennyit tudok megkapni, hogy abból adományozzak? Az ernyőm vastagságának megfelelő mennyiséget. Ha az ernyőm ereje 20 gramm, pontosan ennyi mennyiséget leszek képes megkapni az adományozás érdekében. Mindkét cselekedetnek egyesülnie kell az ernyőben, a megszerzésnek és az adományozásnak is. Amikor egyesülnek, ez az adományozás érdekében fog megtörténni.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.