Dr. Michael Laitman

Mit kell tenni a munka végzésének gyógyszeréért?

A hozzám intézett kérdés:

Amikor gyógyszert veszek be, nincs szükségem speciális szándékra. Ha a Kabbala tanulmányozása feltételezhetően gyógyszer, az egoizmusunkra, miért kell megvizsgálnom annyi különböző feltételt a tanulás során, annak érdekében, hogy dolgozzak?

A válaszom:

Amikor valaki rendszeresen gyógyszert szed, szintén több feltétellel és korlátozással szembesül, mint például, evés előtt kell beszedni, reggel, vagy délután, egy egész pohár vízzel kell bevenni, és így tovább.

A gyógyszer nem csak egy pirula, amit le kell nyelni. Az összes körülötte megadott feltétel a gyógyszer része. A gyógyszer hatástalan anélkül, hogy ezeket a feltételeket ne tanulmányoznánk.

Amikor a gyógyszer, szedésre kerül, befolyásolja a testet, annak érdekében, hogy egészségessé tegye, és helyreállítsa a test minden rendszerének teljes működését, a részek helyes összekapcsolásával. A lelkünket ugyanilyen módon korrigáljuk. Meg kell kapnunk a gyógyszert, a Reformáló Fényt ami elhozza nekünk a jóságot, a helyes, megfelelő utat a  működéshez. „Jó egészség” a lélek számára a teljességet és a többi lélekkel való kapcsolatot jelenti. Az egységen keresztül, mint egy, a lelkek hasonlóvá válnak a Teremtőhöz.

Azonos módon, mint egy testben, ahol a betegség azt jelenti, a test valamilyen rendszerei elvesztették a helyes kapcsolatot a többi résszel. A gyógyulás azt jelenti, hogy hogy a helyes kapcsolat helyreállításra került.

Azonos módon, a lelkeink visszatérnek az egység állapotába. Csak úgy, mint a kémiai gyógyszerek szedése esetén, ahol meg kell vizsgálnunk bizonyos kondíciókat, a kabbalában ugyan így kell eljárnunk. Szükség van a megfelelő könyvekre, a csoportra, és a tanárra, és minden belső feltételre (a szándék), amiket a kabbalisták leírtak a könyveikben. Különben a a lelkek meggyógyításának gyógyszere, a korrekció gyógyszere nem fog működni.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.