Dr. Michael Laitman

Maradjunk egyre magasabbra emelkedve

Kérdés:

Az olyan tapasztalok után, mint a jelenlegi Megakongresszuson érezhető egység és hatalmas inspiráció, néhány barátunk szeparációt és közönyt él meg. Hogyan segíthetünk rajtuk?

Válasz:

Ez egy jó jel. Ha egy személy lezuhan egy magas hegyről a mély szakadékba, azt mutatja nekünk, hogy a kongresszus elérkezett a végére, és beléptünk egy új állapotba. Két módon tudunk segíteni a barátainknak: belső és külső törődéssel.

Önmagunkon belül folyamatosan éreznünk kell, hogy összetartozunk., egy közös KLI vagyunk, a spirituális edény, lényegtelen milyen. Azok, akik leereszkednek az egoisztikus vágy új rétegeinek felfedezésére önmagukban, amely feltárul most az egész, közös világ KLI számára. Ezek a barátaink az új vágyak átvivői (a nagyobb durvaság – Aviut).

Másik oldalról azok, akik nem érzik, ezeknek a vágyaknak a súlyát, ami lehúzza őket, együtt kell ereszkedni velük, egyetlen ölelésben. Akkor mindannyian nyertesek leszünk. Szükségünk van a szűrőre, és a Visszavert Fényre, és ezek növelik a vágy intenzitását (Aviut), és együtt létrehozhatunk egy kész Klit, amivel képesek leszünk emelkedni.

Ezért különösen most, amikor a Kongresszus befejeződött meg tehetünk egy fontos lépést előre. A közös találkozónk idején egyszerűen összegyűjtöttük az ezt megelőző munkánkat, és most, a kongresszus után a következő fázisban, az egyesülés kell, hogy elkezdődjön. Ebben a fázisban, mindenkinek vágynia kell, mindenki más emelkedésére.

Ez az, ami történik, egy közös, spirituális edényben. Valaki hozzá teszi a vágyat, másvalaki hozzá teszi a szűrőt, majd ez megcserélődik. Ez a szándék, mozgást okoz. Ez nagyon jó, és előnyös periódus, és nem egy történés nélküli időszaknak kell ezt látnunk, amely halott, és várja a következő kongresszust! Ellenkezőleg, minden munka és előrehaladás összefüggő ebben az időben, ahogy mi felülemelkedünk a zavarokon.

A kongresszus maga, egy egyesülés, és nem kíván munkát. Az összes résztvevő együttes inspirációja és lenullázódása, mindenki más előtt, ezt okozza ott. A kongresszuson megkapjuk az erőt, pontosan a kongresszust követő leszálló időszakra, illetve a következő kongresszusig.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,681 seconds.