Dr. Michael Laitman

A közelgő kinyilatkozás jele

Kérdés:

Tegyük fel, akarok venni egy autót. Be fogok szerezni minden információt a modell előnyeiről és hasznáról, és könnyedén meg fogom érteni ezeket a tényeket. De ha el akarom érni az adakozást a spiritualitásban, úgy tűnik ekkor, hogy valami érthetetlen és lebeg. Miért olyan zavaros, amit nekem ez ügyben tenni kell?

Válasz:

Ez egy jogos panasz a kezdő részéről, aki csak most kötött ki a spiritualitás partján:, Miért nincs egyszerűség és világosság a spiritualitásban? Miért nem látjuk a jövőt és az előnyeit?

Ezen a világon, amikor megfigyeljük az univerzumot azt normális tudni, hogy amikor graduálunk, hogy az a munka, amit később találunk , az mennyit hoz nekük. Más emberek példája, akik már bejárták az utat, feljogosít minket , hogy erőfeszítést fektessük abba, hogy elérjük ugyanazt az eredményt. Ez miért nem ugyanaz a spiritualitás? Miért okoz ez annyi fejtörést, és sohasem tiszta a kezdet? Miért haladunk az első helyen? Ha valaki egy lecke után az úton megkérdezi, „miért kerültünk ide”, nincs mit mondanom.

És  ez, hogy nincs válasz, ez világos jele annak, hogy közel vagyunk a kinyilatkozáshoz, mert ez az egyetlen út, hogy felfedezzük az elrejtetteket. Mi ezt csak az elégtelenség és a hiány érzetéből kaphatjuk meg. Ez csak a nem tudom minek  hiányából jön. A hatékonytalanság érzése az magából a kinyilatkozás előkészítéséből jön.

Ezért ez az érzés benned nagyon hasznos. Ez nem kellemes, de ez korrekt és pont a kinyilatkozás előtt jön, ami csak abból az állapotból van amikor azt kérdezzük: „Hol van ez? Miért? Mi célból?”  Ez az, ami az ürességből jön. Ez mindig ilyen lesz, minden szinten.

Ne aggódj azon állapotok miatt, amin keresztül megyünk. A legfontosabb az, hogy azok gyorsan változnak! Csak  az. Keresztül kell mennünk mindegyiken, akárhogy is. Ezért nem aggódunk az érzéseinkért semelyik pillanatban. A változások frekvenciája, amit tapasztalunk, csak az számít.  Csak az!

Nem számít, hogy jól vagy rosszul érzem magamat, zavarodott vagyok, vagy többé kevésbé értem. Ami számít, hogy előre menjünk. Aki alaposan megvizsgálja a belő feltételeket, az halogat, és az nem jó. Mindig haladj előre, és ne gondolkozz sokat. A gyors előrehaladás, ami fontos.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,693 seconds.