Dr. Michael Laitman

Minden mindannyiunktól függ

Miért nem csak azokat gyűjtjük össze és dolgozunk velük a korrekción a világból, akik a “600,000 lélek” legaktívabb részéhez tartoznak? Miért aggódunk a többiek miatt is? Azért, mert ma a kezdetektől induló, általános, integrált folyamatban kell lennünk.

Látjuk, hogy a  globális kataklizma az egész világot befolyásolja, és egy általános felébresztés zajlik. Az összes jelenség, ahogy elkezdődik, annyira kapcsolatban van és függ egymástól,  hogy arra kényszerítenek bennünket, hogy aggódjunk az általános organizmus miatt.

Az általános, teljes spirituális megváltás (Geula) a terjesztése a Kabbala Bölcsességének a nemzetek között és ebből kifolyólag a közös léleknek az összes eleme kell, hogy segítse a másikat. Néhányan a kölcsönös garancia elérésével teszik ezt, a többiek ezt támogatják, és van több, más ilyen kör is.

Az “Izraelnek” nevezett aktív csoportnak kell először befejeznie a saját korrekcióját, annak érdekében, hogy ez a bölcsesség elterjedjen az egész világon. Azonban a világ többi részének, szintén segítenie kell ezt az aktív csoportot, beteljesíteni ezt, mert ez által felgyorsítjuk az utunkat. A választás a Fény útja és a szenvedés útja között, nem csak azokon múlik, akiknek van szívben lévő pontja. Gyakorlatban láthatjuk, hogyan befolyásol a közös segítség mindenkit, és erősít valamennyiünket.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.