Dr. Michael Laitman

A gyors út a spirituális világba

A Fény fentről jön felénk és a közös lélek különböző részeit ébreszti fel, hogy a programjának megfelelően előrébb juttassa őket. Ez a program nagyon bonyolult és összefoglalja, hogy a lelkek fel fognak ébredni egy bizonyos sorrendben és kombinációban, mint egy szervezet részei. Ez láthatatlan a szem számára, de a lélek belső szerkezetének megfelelően mind össze vannak kapcsolódva egymással. A Fény összekapcsolja őket, és így kölcsönös munkán keresztül keresni kezdik az adományozás tulajdonságát.

Ezek olyan emberek, akik teljesen idegenek, nagyon különböznek egymástól, és teljesen ellentmondó anyagi tulajdonságaik vannak. Mégis hinnünk kell, hogy ezt Fentről rendezték el felénk. Mindent magunk mögött kell hagynunk, ami megakadályozza, hogy egységre lépjünk, és egy eszközt kell keresnünk arra, hogy ezt végrehajthassuk. A keresés lehetővé teszi, hogy megértsük, hogy az egység alapja az adományozás, ami a megszerzés felett áll. Csak ez képes az embereket egységre vinni.

Ez az út nagyon instabil, olyan, mintha egy nagyon hepehupás úton vezetnénk, és a kocsinkat folyton fel és lelöknék az emelkedők és gödrök. Mégis mindezek ellenére folytatnunk kell azt, és előrejutnunk. Minél jobban előrelépünk, annál nagyobb lesz a gödrök frekvenciája, és annál érzékenyebbé válunk rájuk. Más szavakkal, a változások, amik bennünk megtörténnek drasztikusabbak és jelentősebbek lesznek. Az az igazság, hogy ugyanolyanok, mint azelőtt, de nem vettük észre vagy nem éreztük őket ennyire.

HYPERLINK “http://www.laitman.com/wp-content/uploads/2010/08/clip_image002.gif”  HYPERLINK “http://www.laitman.com/wp-content/uploads/2010/08/clip_image0024.gif”

Lehetetlen haladni az úton anélkül, hogy kiegyenesítenénk. Ekkor a kocsink gyorsan és könnyen fog előrejutni! Az egyetlen mód, hogy kiegyenesítsünk minden gödröt, hogy közös véleményünk van a csoportban és megvalósul közöttünk az egység. Ez az egyetlen dolog, ami minden gödröt kitölt, és egyesít minket, simává és egyenessé téve az utunkat.

Nincs lehetőség a spiritualitásban előrelépni anélkül, hogy kiegyenesítenénk az utat. Az akadályok és a problémák amik egy ember előtt megjelennek, aki egyedül szeretne előrelépni, vagy mégrosszabb, egy csoport individualista előtt, olyan nehezek, hogy lehetetlen továbbjutni rajtuk. A kocsi kétségtelenül meg fog akadni, és lehetetlen lesz továbbjutni. Az ember ugyanott marad; az élete véget ér, és képtelenek lesznek teljesíteni az utat, és elérni a célt.

Ennélfogva a munkánk az egység felé kell, hogy történjen. Akkor fel fogjuk tárni, hogy minden eredményt pontosan az egységen keresztül fogunk elérni. Az előrelépésünk ezen az úton csak ettől függ. Minden erőfeszítés csak a kapcsolat érdekében történik, ami összeköt mindannyiunkat.

Minden attól függ, hogy az ember hogyan értékeli a kapcsolatot a barátok között, minden probléma felett, ami feltárult, és egy dolgot megért: „nincsen más Rajta kívül”. Minden akadály a Teremtőtől jön. Így megnöveli bennünk a belső gödröket és emelkedőket, és ezer módon összezavar minket. El kell képzelnünk, hogy minden probléma Tőle jön, és az egyetlen célja ezzel, hogy egyesítsen minket.

Ebben rejlik a sikerhez vezető út titka! Ez az alapja annak, amin minden elkezdődik és az összes többi dolog erre épül.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.