Dr. Michael Laitman

A gyűlölettől a szeretetig egyetlen pillanat alatt

Kérdés:

A Zohár olyan sok sötétséget okoz, a gonoszt leleplezi. Hogy kérjen a személy szeretetet, amikor úgy tűnik, minden gonosz? Hogyan kérje a jót, a gonosz gyűlölködése közepette?

Válasz:

Azt gondoljuk, hogy nagy távolság van, a gyűlölet és a szeretet között, de ez nem így van. Mindenekelőtt, ezek ugyanazok a dolgok, mivel ugyanabban a vágyban tűnnek fel. Amikor valaki eljut az egyiktől, a másikig, valójában semmilyen térben nem mozog. Sokkal inkább a Fény hoz létre egy változást bennünk, létrehozva az egyik szélsőségből való átmozdulásunkat a másikba egyetlen pillanat alatt.

Amikor a dolgokat Fény nélkül vizsgálja valaki, nem képes minden részletet látni, és minden a sötétségen át mutatkozik meg, negatív érzésekkel, gyűlölettel. Azonban abban a pillanatban, ahogy a Fény megjelenik, felfedi a jóságot, a szeretetet, és harmóniát. Nincs ebben semmilyen hosszú, elnyúló történés. A személy „bekapcsolja” a Fényt, és az azonnal mindent megváltoztat. A valóság teljes képe azonnal megváltozik.

Jelenleg sötétségben vagyunk. Ezért nem hisszük, hogy a Fény felbukkanhat egyetlen pillanat alatt. Azonban amikor felbukkan, minden esetben nagyon hirtelen történik, úgy, ahogy az Egyiptomi kivonulás idején.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,254 seconds.