Dr. Michael Laitman

Felkészülés egy esésre

Kérdés:

Hogyan készítsük fel magunkat egy esésre az emelkedés idején?

Válasz:

Semmi áron nem szabad előre látnom egy esést az emelkedés idején! Minden emelkedést úgy kell tekintenem, mint a lelkem végső korrekcióját. Hogyan tudok én valójában adakozni, miközben egy küszöbön álló esésre várok?

Pozitívnak kell lennem a jövőmmel szemben. Ezt úgy hívjuk” felkészülés a leesésre” Én megteszem a maximumot, és teljes korrekciót várok el eredményként, azt híve, hogy ezután semmi rossz nem történhet az életemben.  Teljesen ragaszkodom Hozzá, az Egyhez, aki jó, és aki jót tesz: a Teremtőhöz. Minden spirituális állapot abszolút elkötelezettséget és odaadást követel a lélektől; neked csak az adakozásra szabad gondolnod, és semmi másra.

Én most növekedni kezdek, és nem számít, mi jön utána, mint esés, ez emelkedésnek számít nekem.   Az, amit az ember gondol erről, amikor az emelkedés állapotában van: „Nem félek semmitől, jelenjen meg akár a halál angyala is !  Elküldöm őt.  Nem számít, milyen állapotban vagyok, ugródeszkaként fogom használni, hogy tovább emelkedjek.

Ez azt jelenti, hogy a novemberi  kongresszus után mi mindannyian átmegyünk egy folyamatos emelkedésbe! Nincs több esés! Minden spirituális esést, amit tapasztalunk, át kell alakítanunk szándékunk szerinti emelkedéssé.

Ha egy esést érzékelek, az azt teszi lehetővé, hogy felfogjam, hogy még nem értem el a  létra tetejét, de szándékom szerint én már a Végtelen Világban vagyok. Hagyjuk, hogy az üresség a megkapott vágyainkon keresztül manifesztálódjon, kész vagyok föléje emelkedni. Egyrészt, lesüllyedek, hogy feltárjam az én ördögömet, másrészt én azonnal föléje emelkedem adakozási szándékomon keresztül.

Ilyen állandó előrehaladást akarunk tapasztalni a Kongresszus után,  tehát akármilyen kátyúk és hepehupák vannak az úton, ezeket mind felemelkedésként fogjuk felfogni.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,711 seconds.