Dr. Michael Laitman

Végtelen nyugalom végtelen sebességgel

Kérdés:

Miért igyekszünk arra, hogy egyensúlyt, és végtelen nyugalmat érjünk el, mely eredetünkben a Végtelen Világban van belénk vésődve, ha ön azt mondja, hogy ott ugyancsak továbbra is átélünk emelkedéseket, zuhanásokat, ürességet, és beteljesülést?

Válaszom:

A Végtelen Világban a felemelkedések és zuhanások végtelen sebességgel történnek. Pontosan ezért hívjuk ezt az állapotot “abszolút nyugalomnak”. A teremtmény csak azzal a feltétellel van életben, ha az érzékeli magát, és környezetét, és ez az érzékelés a két ellentétes erő “kapcsolatából” származik, abba van beleépítve. Az lett mondva: “A Fény érzékelése a Sötétség érzékeléséből ered”. Mi különböző jelenségek váltakozását érzékeljük, melyek “tapintják” egymást ellentétes tulajdonságaikon keresztül, mint az “árnyék és Fény”.

A Végtelenség állapota azt jelenti, hogy a teremtmény mindent egyidőben érzékel magán belül, és ezért tekintjük ezt az állapotot abszolút nyugalomnak. Ez azt jelenti, hogy a teremtmény az összehasonlítások, kontrasztok és elbírálások végtelen magas frekvenciáján létezik, melyek mindegyike érzéseket jelent.

Kifejezetten ez a folytonos frekvencia engedi meg a teremtménynek azt, hogy a végtelen tér minden egyes pontján jelen legyen egy időben. Az érzés a hiányosságok és beteljesülések érzékeléséből áll (zuhanás-emelkedés). Minnél gyakrabban történnek mindezek meg a teremtményben, annál magasabban van a teremtmény a tökéletességhez vezető létrán. Az a képesség, hogy mindenhol jelen legyen egy azon időpontban (végtelen frekvenciával) azt jelenti, hogy mi kitöltjük a teret és nyugalmat érzünk. Ez a Lélek Korrekciójának a Vége (Gmar Tikkun).

A kvantum fizikusok nem fedezték még fel azt a tényt, hogy lehetetlen megállítani az egyszerű részecskék mozgását, mivel az az anyag eltűnését okozza, mivel azok nem képesek mozgás nélkül létezni. Még akkor is ha képesek lennének megállítani a részecskéket, azok azonnal eltűnnének, mivel az anyag csakis állandó mozgásban létezhet a két állapot “üresség és beteljesülés” között. Mellesleg a kvantum fizikusok igazolják azt, hogy a kvantum képes egyszerre két különböző helyen (állapotban) létezni egy azon időben.

A nyugalom az nem a mozgás hiánya, hanem állandó folyamatos mozgás amely megengedi azt hogy minden helyen egyszerre egy időben létezzünk. A végtelen sebesség nem azt jelenti, hogy én egyik helyről azonnal másikra kerülök, hanem azt, hogy mindkét helyen egy időben létezem. Ez a valódi nyugalom.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,752 seconds.