Dr. Michael Laitman

A Fény tudománya a világ számára

Ádámtól számítva, minél korábban élt egy Kabbalista, annál közelebb volt összekötve a gyökérrel és a magassággal, ahol állt. Ő volt a Fény forrása mindenki számára, aki utána jött. Mindazonáltal, azok számára, akik össze akarnak kötve lenni a végtelenből terjedő Fény sugarával, a legfőbb forrás a legkésőbbi és a legközelebbi Kabbalista, mert ő volt aki felszedett  és összekötött a Fénnyel, a Teremtővel.

Számunkra ilyen Kabbalista volt Baal HaSulam. Írja, hogy neki adatott meg a privilégium, hogy közvetítse a Kabbalát nekünk. Meg vagyunk tisztelve, hogy egy ilyen lélek tárul fel nekünk, aki tovább adja nekünk a Kabbala módszerét, ami lehetővé teszi nekünk, hogy felfedezzük a Teremtőt.

Baal HaSulam írásai az egyetlen munkák, amelyek ma elvezethetnek a spirituális cél eléréséhez. A Baal HaSulam által írt könyvek szövegei, amelyek kanalizálják a Fényt, amire a korrekciónkhoz szükségünk van.  És azért, hogy felkészítsük magunkat rá, szükségünk van Rabash cikkeire.

A Teremtő kinyilatkozása a teremtett lényekhez, vagyis a mi spirituális felszabadulásunk, mindenki számára teljes kell, hogy legyen. Ez azt jelenti, hogy a tanítás, amit ez a két mester produkált az egész világnak szól.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.