Dr. Michael Laitman

Ő aki életet ad

Egyenlőre mi a közöttünk levő egységre gondolunk, mivel felfedeztük, hogy csak azon belül fedezhetjük fel a Teremtőt. Én nem magamat akarom a közöttünk levő kapcsolaton belül érezni, én mindenki együtt akarok ott érezni. És nem számít milyen problémákkal nézünk szembe, mindaz csak annak érdekében jön hogy megadja nekünk a lehetőséget arra, hogy kapcsolatainkat még erősebbé tegyük. Akkor a problémákat majd “a felemelkedés érdekében történő zuhanásnak” nevezzük majd, de fel kell azokra készülnünk.

Képzeljük el, hogy már elértük a “magunkon kívüli” érzékelést. Ha azt akarjuk, hogy ez a közöttünk levő kapcsolat mező létezzen, akkor a zuhanásokon, csalódásokon és együtt maradásunk érdekében történő erőfeszítéseken belül érezni fogjuk hogy az egyetlen erő mely egyben tarthat minket az a Teremtő.

Miért van szükségünk a Teremtőre? Miért nem vagyunk képesek összekapcsolódni a saját erőnk által? Annak érdekében, hogy a kapcsolat létre jöjjön közöttünk fel kell fedezzük a belső erőt mely bennünk rejtőzik. Ez az erő egyátalán nem tartozik hozzánk, de a közöttünk levé kapcsolati mező csak akkor képes létezni, ha ez az erő megjelenik számunkra.

Szükségünk van a Teremtő felfedezésére mivel egyébként egységünk élettelen marad. Az hasonló lesz élettelen sejtekhez, melyek különböző testekből lettek kivéve, és össze lettek rakva – de honnan vegyük az élet erejét? Hogyan vagyunk képesek életet lehelni egy testbe kívülről? Mi nem tudjuk hogyan lehet ezt véghez vinni. Mindez a Teremtő ereje, mely az anyagban létezik, és azt életre kelti.

Magunkhoz vehetünk atomokat és azokat egymáshoz kapcsolhatjuk ahogy csak akarjuk. De honnan vegyük az élet erejét annak érdekében hogy teremtményünket életre keltsük? Mi nem vagyunk erre képesek, és soha nem is leszünk minderre képesek. Mi képesek vagyunk már élő dolgokat, lényeket összekapcsolni, azaz felhasználni valamit ami már létezik.

Ugyanez történik velünk is: Mi képesek vagyunk egységre lépni, és kapcsolatot létrehozni, de ki fogja azt életre kelteni? Ezért követeljük mi a Teremtőt! Mi már most elkezdtük ezt érezni, hogy kapcsolatunk nem létezhet Nélküle.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,132 seconds.