Dr. Michael Laitman

A Szimulátor: minden erőfeszítés elfogja nyerni a jutalmát

Kérdés:

Mit kellene tennem, ha a Szimulátor nem nyújt semmilyen inspirációt, és nem tűnik fontosnak a számomra?

Válasz:

Ez nem baj; a Szimulátor kötelesség. Habár nem kapok semmilyen inspirációt a kölcsönös garanciából, mégis meg kell valósítanom. Újra és újra erőfeszítéseket kell bele tenni. Amikor valaki befektet ebbe, látszólag veszít,” mivel foglalkoznia kell vele, és mindent bele kell tennie „önmagából.”

Ez addig folyatódik, ameddig minden össze nem kapcsolódik, azzal a mértékkel megegyező mértékben, ahogy képes a személy feltárni az első spirituális fokozatot. Akkor érezni fogja a, hogy a befektetett erőfeszítés nem veszteség, hanem sokkal inkább jutalom. Azonban idővel ez valóban egy veszteség: a család, a barátok, és az emberek, akik körbe veszik a személyt csodálkozással figyel őt, „Mit fektetett ebbe saját maga?”

Nem semmit megmagyarázni nekik, habár ez így lesz legkésőbb addig, ameddig nem kap a személy választ az erőfeszítéseire. Ezért meg kell próbálnunk befejezetté tenni ezt a folyamatot amilyen hamar csak lehetséges.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.