Dr. Michael Laitman

A felkészülés idején az ellátás: ízetlen de tápláló

Kérdés:

Hogy jutok el oda, hogy csake gyetlen dolog érdekeljen? Hogy lehet csak az az egyetlen gondom, hogy megtalálom-e a teremtő feltárulkozásának ehlyét, hogy örömet okozzak Neki, s egész szívemmel s lelkemmel csak erre vágyjak?

A válasz:

Az ilyen állapot emberfeletti;  természetfeletti. Inem vagyok képes ezt elérni, és nem is akarom. nem lehet előre emgérezni semmit a teremtő feltárulásából. Amikor az Ő helyének előkészítéséről beszélünk, az Adásról, ez olyan,mintha elkergetnék minden örömet, és rossz utóíze van ennek.

Hogyan változtatok a hozzáállásomhoz akkor? Hisz a teremtő feltárásnak helye is a vágyaim közt kell megjelenjen. Szükséges, hogy a csontjaimban érezzem a vágyat akarni kell a teremtő örömét érezni.

Ahhoz, hogy akaratom tárgy alegyen valami velem ellentétes, ahhoz meg kell változnom. De a kabalisták szerint semilyen evilági erő nem képes erre. de fel kll készülnöm és kérnem kell; azt a munkát kell elvégeznem, ami tényleg rajatm áll, nem valami emberfelettit, hanem ami elérhető a számomra.

Így aztán elkezdem a felkészülést másokkal, akik olyanok, mint én, a megfelelő tanulás és környzet kialakítását.

Itt minden a hatalmamban van. Az érzések nem mind kellemesek, és lehet, hogy állandóan keresek ,de itt van fűtőanyag az előrehaladáshoz.

A fűtőanyagom, hogy a hamis állapotokon dolgozom, leküzdöm elsőnek az irigységet. HA  atársakra nézek, féltékeny leszek. Ők jobbak és okosabbak nálam. VAn köztük taklán, aki máris érzékeli a szellemiség valóságát. Lehet, hogy olyan valaki mellett ülök, aki már ott van, míg én még az illúziók rabja vagyok. Ha összegyűjtjük a Kabbalisták által említett eszközöket, alkalmazzuk a sjaát környezetünkre, és az irigység segítségével emelkedjünk az ész fölé, s akkor igazán elkezdjük kijavítani a Sehina-Jelenlétet , a helyet, ahol majd megkapjuk a Teremtő feltárulását, az Ő érdekében. .

Ez megtehető. Csak végre kell hajtanom minél több kellemetlennek tűnő akciót a fejem lehajtásával a környezetem alá rendezve magam. A társaknak való alávetésben van a siker kulcsa. [22041]

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.