Dr. Michael Laitman

Az élet szellemének megőrzése

Kérdés:

Mi a jele, a barátok közötti jó kapcsolatnak?

Válasz:

Az élet szelleme van köztük, emelkedett hangulat, inspiráció, függetlenül a mindenkori állapottól, minden ponton egy jó kapcsolat a barátok között. A Fény végrehajt különböző cselekedeteket rajtunk, leleplezi a gyűlöletet, a szeparációt és a törést köztünk. Ez pedig korrigál bennünket. Akkor feltárul a törés még egyszer, és ez folytatódik addig, ameddig nem leszünk teljesen kijavítva.

Megértjük, hogy különböző állapotokon megyünk át ezen az úton; némelyik ezek közül kellemesebb, vagy érthetőbb, mint a többi. Mindig indokoltan kapjuk ezeket, mivel az Egyetlentől jönnek, aki jó és jót cselekszik és nincs senki rajta kívül. Mi csak megpróbáljuk fenntartani az egységet, és az általános szellemet: a mi életszellemünket.

Ez, tényszerűen, a vágyott állapot. Mind a 125 spirituális fokozat precízen van kialakítva, hogy fenntartsa a kapcsolatot és az életszellemet az emelkedések és a süllyedések állapotai felett. Amikor a szeparáció vagy az egység feltárul a lelkek között, az Tóra egész története feltárul, amin mindenkinek magának is keresztül kell mennie.

Feltárul a gonosz hajlam ebben a folyamatban: Egyiptom, kivonulás, ezek okai, a teljes mélysége a gonosznak, ahogy felbukkant a törés következményeként, és a korrekció sorrendje. Feltárulnak azok a cselekedetek, amik elvezetnek az egységhez, a “pátriárkák” és a “fiak.” Felfedezésre kerülnek a lelkek, értelmet adva a részeinknek, amelyek kapcsolatban vannak valamelyik fokozattal. Feltárul a teljes történet, amit abban a folyamatoknak abban a formájában olvashatunk, amin keresztülmegyünk. Mindenki azonosíthatja magát az összes lélekkel, és felfedheti a korrekció útját.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,633 seconds.