Dr. Michael Laitman

Az egység a híd a Teremtőhöz

Kérdés:

Miért kell támogatnom a barátot? Miért nem fordulunk egyszerűen csaT a teremtő felé, és emelkedünk a Körülölelő Fény segítségével?

Válasz:

Közülünk senki sem tud a Körülölelő Fényhez, a Felső Erőhöz, a Teremtőhöz fordulni, hacsaknem a törés helyéről történik, a csoport kapcsolatának belátásával. Senki nem tud kapcsolatba lépni a Fénnyel közvetlenül a hiányzó, azonos tulajdonságok. főképpen a ma még teljesen ellentétesek miatt. Ezért valaki kérésének megfelelő végrehajtásához, szükség van a többiekre, mindegy, hogy egységben, vagy annak hiányában vannak.

A Teremtő egyetlen kapni akarást teremtett, és ez nem változott. Ez az, amit mi a Végtelen Világának nevezünk, ahol mindannyian együtt létezünk.  A Végtelen Világ alatt, mi az elválasztottság állapotában létezünk; tudattalanok és alvó állapotban lévők vagyunk, teljesen elvágva a spiritualitástól. Ezek az állapotok tartalmazzák egymást, és kizárólag a mi érzékelésünkben jelennek meg az adott módon. A Végtelen elérésének érdekében, a következőket kell tennem: 1) elérkezni a szeparáció állapotához, 2) felfedezni, hogy mi el vagyunk törve, és 3) végezetül fel kell emelkednem oda, ahol mindannyian együtt vagyunk.

Nem tudok közvetlenül a Teremtőhöz fordulni, mivel a Teremtő, a korrigált Klibeni létező erő. Vagy kérem a megerősítést a korrekcióhoz, mindenki mással egyetemben, vagy ha már elértem a másokkal való kapcsolatot, akkor a kapcsolaton keresztül fordulhatok a Teremtőhöz. Nincs Teremtő, teremtmény nélkül, és nincs Felső Erő amelyet megtalálhatok Kli nélkül.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.