Dr. Michael Laitman

Az adakozás érzékelője

Kérdés:

Több Körbevevő Fényt (Ohr Makif) vonzunk magunkra amikor a csoporton belül tanulunk, és mindenki ugyanannyi Fény kap, vagy mindez az személy egyéni aspirációjától is függ?

Válaszom:

Minden erőfeszítésünk a csoporton belül gyűlik össze. Amikor sok ember egyesül egy csoporttá, mi egy különleges “teret” hozunk létre közöttünk, ahol mindenki kölcsönös adakozásban létezik. Ezen a téren belül történik meg a Körbevevő Fény felfedezése. Az előzőleg is ott volt, de egy elrejtett, passzív formában, és most ha még mindig rejtve marad is, mégis az már aktívan befolyásolja egységre vonatkozó aspirációinkat.

Kezdetben mi mindannyian a Fény terében vagyunk, de nem érzékeljük azt. Mi abban a mértékben váltjuk ki a Fény hatását, amekkora mértékben erőfeszítéseket teszünk azon a helyen, ahol kapcsolatokat vagyunk képesek építeni egymás között, és képesek vagyunk a Fényhez hasonlóvá válni. Az korrigál minket, és amikor az adakozás tulajdonsága kiemelkedik közöttünk, a Fény maga tisztán megjelenik.

Amint közösen a kölcsönös adakozásért igyekszünk, mi felfedezzük az adakozás erejének jelenlétét. Azonban minden egyes személy a Fénynek ezt az erőjét saját egyéni tulajdonságainak megfelelően fedezi fel, valamint annak az erőfeszítésnek a mértékében, amennyit a csoport egyesítésébe belefektet.

Ennek okán közös munkára van szükség. A személy egyedül nem képes felfedni a Körbevevő Fényt. Az adakozás iránti erőfeszítéseit és a Fény felfedezésére szolgáló tér felépítésére szolgáló próbálkozásait valakivel kapcsolatban, valakihez viszonyítva kell kifejtenie.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.