Dr. Michael Laitman

Megfelelő környezet

Ahogy mi előre haladunk spirituálisan, mi önző módon elkezdjük értékelni az adakozás tulajdonságát. Az szabadságot és beteljesülést ad, megengedi a személynek, hogy függetlenné váljon. Ez az attitűd az adakozás tulajdonsága irányában Lo Lishma (nem az Ő nevében) állapotának van elnevezve. De később a Fény hatására az adakozás tulajdonsága maga válik fontossá számunkra. Ezt az attitűdöt hívjuk Lishma (az Ő nevében)-nak.

Annak érdekében, hogy elérjük a Lishma állapotát csak a Kabbalisták tanácsait kell kövessük. A szívben található pont minket egy új környezetbe vezet, a csoporthoz, és mi elkezdünk egységre lépni másokkal függetlenül attól, hogy akarjuk-e azt vagy sem. Ezek a cselekedetek azonnal segítenek minket hogy magunkra vonzzuk a Körbevevő Fényt (Ohr Makif). Az mindig körülöttünk van, de ezennel mi azt már szándékosan vonzzuk magunkra.

Minnél több erőfeszítést fektetek a többiekbe, annál erősebb hatással van a Fény rám, és én elkezdek új benyomásokat kapni. Végül én az adakozást valami jó dologként értékelem, és azt magasztosnak és különlegesnek tartom. Mindez a környezet hatására történik meg.

A környezet nem embereket jelent. Erőfeszítéseink, közös vágyaink lehetővé teszik, hogy kiváltsuk a Reformáló Fény hatását. Mindannyian a Fény óceánjában vagyunk, és képesek vagyunk azt magunkra vonzani. Ez az amit a megfelelő környezet jelent: egy olyan környezet, mely segít engem a Fény magamra vonzásában.

Az befolyásol minket még akkor is ha semmit sem teszünk, de abban az esetben a folyamat lassan zajlik a Resimók (spirituális gének) természetes fejlődési sebességével. De amikor én elkezdem a Fényt a tanuláson, terjesztésen, barátok egységén keresztül kiváltani, akkor kiváltjuk a Fény környezetének hatását magunkra.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,611 seconds.