Dr. Michael Laitman

Szeretettől ragyogva

Kérdés:

Én értem, hogy lehetséges önzőségem gyűlölete, de hogyan tudok elkezdeni hirtelen szeretni?

Válaszom:

A szeretet a korrekció végeredménye, a szűrő felett és annak tetején. De semmi nem tűnik el. A megszerzés iránti vágy állandóan növekszik, egyre nagyobbra. Míg a gyűlölet és távolság a többiekhez viszonyítva állandóan növekszik, mindenek felett ott található a szeretet!

Amikor mi elérjük Acilut világát, mi végtelen távolságot érzünk majd egymás között, és a fölött teljes kapcsolatot. Ennél fogva ezt a kapcsolatot melyet megteremtettünk 62o-szor (Pi Tarach) nagyobbnak tekintjük, mint az eredetileg létezőt.

Ahogy az egy elektromos hálozatban is létezik, annak érdekében, hogy abból erőt képezzünk, ellenállásra van szükség. Nekünk erőt kell kifejtenünk, hogy ezt az erőt kiváltsuk, és az csakis akkor fogja munkáját elvégezni, és pozitív végeredményt okozni.

Ellenállásnak kell léteznie az egyik oldalról, és valamilyen cselekedtnek kell történnie a másik oldalról. Amennyiben mi azt összekapcsoljuk, akkor végrehajthatjuk a munkát az erőforrást megkapva. És akkor a villanykörte felvillan.

Az ragyog mivel egy spirális ellenállás van azon belül, és minnél nagyobb ez az Fény elleni ellenállás, annál fényesebb illuminációt nyújt. Ez a két erő, azáltal, hogy együtt dolgoznak, míg ellenállnak egymásnak, felmelegítik a spirált, és az elkezd fényt sugározni.

Mindent az ellenállás határoz meg, annak meg kell maradnia minden jelenségben. Mi azt a nagyság mérésére használjuk, és mindaz az alapvető megszerzés iránti vágyból adódik, mely a Fénnyel áll szemben.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,617 seconds.