Dr. Michael Laitman

A csoport: virtuális vagy fizikális?

Kérdés:

Van előnye a közös fizikális tanulásnak az Interneten történő virtuális tanulás felett?

Válaszom:

Kétségtelenül, ha a személynek meg van a lehetősége, hogy fizikálisan jelen legyen a leckéken egyik, vagy másik központunkban, hogy magára vegye az elkötelezettséget hogy a leckéket rendszeresen látogassa, az hatékonyabb, mint a virtuális tanulás. Azonban amennyiben nincs lehetősége arra, hogy a leckéken barátaival együtt jelen lehessen az azt jelenti, hogy a Felső Irányítás nem rendezte el ezeket a feltételek ily módon számára, és ezáltal nem veszít semmit azzal, hogy a TV-n, vagy az Interneten keresztül kapcsolódik a leckékhez.

De ez csak akkor igaz, ha a Teremtő rendezte így számára, azaz a személy valahol nagyon messze lakik egyik központunktól. Ha a személy például Izraelben lakik, nem vagyok képes elképzelni olyan helyzetet, ahol képtelen lenne a leckékre eljárni, legalább egyszer, vagy kétszer egy héten, az ország minden pontján található központjainkban.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.