Dr. Michael Laitman

Formattáld magad a szellemi szinten

Ahogy egyre pontosabbak lesznek a szándékaid miközben olvasod  velünk a Zohar Könyvét, (ami egy biblia-magyarázat) szellemi képeket fogsz felfedezni benne. Nem fogod érzékelni a  testi képeket, hanem az események fejlődését magadon belül: a vágyaidat, érzéseidet , szándékaidat, hozzáállásaidat.

A kép majd összeáll benned, hiszen a szellemiség az a vágy terén mozog. A megfelelő szándékok esetén a kapni akarás szellemi formát ölt. A szándék “képeket vetít” a vágyban, úgy alakítja, formattálja, hogy ezeket az alakokat látjuk. A Zohár leírásai úgy látszanak majd, mintha vele történnének.

Például a kompjúteremben van egy software program, ami szöveg file-okat nyit ki “Word” formátumban. De ha valaki egy “.jpg” képet vagy egy “.xls” táblázatot küld, nem fogom tudni kinyitni a “Word” -ben. Fontos infókat tartalmaznak, de nem láthatom. Új programot kell letöltenem, a saját kapni-akarásomba (a kompjúterembe) és akkor majd megnézhetem az adatokat abban a  formátumban.

Pontosan ez történik, amikor tanuljuk a Kabbalah tanait. Mert hát mi is a Kabbalah bölcsessége? Új programot töltünk le a kapoló akarásnak az érzékelő hordozónkban(Kli). Az új formátumra felkészülve majd új dolgokról, képekről értesülünk.

Előzőleg a programom csak kapni akart és most “download-olunk” egy olyan programot  amely érti az ádás formátumát. Új értékeket jelent ez, más vágyak viszonyait, új szándékot, kavanát, attitűdöt, a felmenet s a lejtmenet új szemléletét, jobb  és bal vonalat; minden más jelentést és értelmet kap a véleményünk változik – más nem is tud változni: ezért ez az új program mindent megváltoztat.

És mi marad a régi programból? A kapni akarás marad, de a részek közti arányok új formátumban vannak rendezve: a lényeg, mennyit ád valaki másnak s nem az, mennyit nyer mástól.

Azután, hogy átprogramoztam magam, hogy a vágyaim kölcsönös ádásban vannak a másikkal, akkor az ádás információit érteni fogom, bármilyen formátumban jön majd  (“text,” “video,” or “audio”). Kinyithatom, érthetem, az üzenet átjön nekem.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.