Dr. Michael Laitman

A spiritualitásért való élet

Kérdés:

Hogyan rendezzem be az életem, hogy az teljesen a Termtő felfedezésének legyen alárendelve?

Válasz:

Ez egyszerű, meg kell vizsgálni és szervezni az anyagi életet: Biztosítani kell, hogy nem okozok kárt senkinek, semmilyen anyagi világbeli cselekedetemmel. Más szóval, nem lehet tolvajnak, vagy bűnözőnek lenni., másnak a költségére élni, ugyanakkor az adakozás érdekében cselekedni, és közben azt remélni, hogy a korrekció felé haladunk.

Mindenekelőtt, mindenkinek önmagát kell korrigálni, tehát ahogy nem okoz kárt a többieknek, nem fosztja meg őket semmitől, még indirekt módon sem. A feladat maradék része kizárólag a szándékban foglaltatik benne. Magától értetődő ez, ha például segíteni kell egy barátnak találni munkát, de lényegében az egész munkánk a spirituális területen belülre vezet, a spirituális kapcsolat jelentése által

Nem kell „lemásolnunk” különböző altruista, vagy spirituális szervezeteket, amelyek humanitárius segítséget kínálnak, és így rontják el az embereket. Ők olyan élősködők, akik az embereket megfosztják, az önállóvá válás, lehetőségétől, és valójában önmagukkal foglalkoznak mindeközben. Tény, nagyon sok szervezet van, aki hasznot húz ebből.

Ezért, van egy törvény, amit be kell tartanom, ha a Teremtő felé igyekszem: Törődöm a testi szükségletekkel, mivel ezek szükségesek a létezésemhez, azonban a maradék erőfeszítéseimet kizárólag a Teremtő felfedezésére fordítom barátaimhoz való kapcsolódáson keresztül.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,619 seconds.