Dr. Michael Laitman

Teszteld önmagad

Előttünk hever, egy hatalmas teremtés. Mi nem érezzük, vagy értjük ezt, és nem fogjuk át a méretét. Ezért a Kabbalisták eligazítást kaptak, a Teremtő (Természet) által, már végrehajtották a korrekciót, különböző módszerekkel, majdnem teljesen a környezet asszisztenciája nélkül, és most, a határidő lejárta előtt, hozzánk fordulnak és felkínálnak egy eljárást a korrekcióra.

Elmagyarázzák, hogy kell elrendezni egy korrekt környezetet, és egy bizonyos módon használni a tanácsaikat, mivel ha a természetes utat választjuk fejlődésre, minden állapot hosszú lesz, és hatalmas erőt igényel. A tanárhoz hasonlóan, aki egy óvodás csoporttal dolgozik, a Kabbalisták elmondják nekünk a szabályokat és feltételeket, megtanítanak minket a játékokra és a feladatokra. A tanácsaikat úgy kell betartani, mint létszükségleteket. Engedelmeskednünk kell, különben nem haladunk előre. Senki nem tévesztheti meg a másikat, azt remélve, valamilyen szélesebb utat talál ezzel.

Ellenőrizze maga mindenki, vajon attól igazán résztvevő, mert kinyit egy könyvet, de semmit nem valósít meg belőle. Lássuk, ezek után is panaszkodik-e?

“Mindenkinek a saját felelőssége kiépíteni egy környezet. Ez Kabbalista mondás. Igen, ezt mindenki kiépítheti, azonban sokan lusták, egy ilyen fajta környezet kialakításához, amely biztonságot fog adni, rávilágít a cél fontosságára (a Teremtővel való összetapadás), és az ennek az elérésére irányuló eszközt biztosít (a barátokkal való egység). Tény, csak az ilyen környezetben található meg mindaz,  ami a spirituális világ eléréséhez szükséges.

Az rendben van, ha a környezet külső dolognak látszik. Igazából, ezek a belső Kelimek (edények) amelyek a törésből származnak. Szeretné korrigálni valaki a törést, és belépni a spirituális valóságba? Nem probléma: el kell fogadni és szeretni a többieket, mint saját magát. Amikor ezt teszi, minden külső Kelim egyesül a belsőkkel, és a személy visszatér a helyes érzékelésbe, és látja a spiritualitást az anyagi világ helyett. Minden le van írva, és elmagyarázva, tehát a megvalósítás már a kezünkben van.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,161 seconds.