Dr. Michael Laitman

Az ami ma csoport az én vagyok holnap

Amennyiben én az adakozás Fényében érzékelem az összes hibát ami ma a világban és életemben történik, és nem pedig a megszerzésen belül, akkor minden elkezd működni, és hirtelen minden a helyére kerül. Azonban ha én mindent önző módon vizsgálok meg, akkor én számtalan problémát és a szenvedés megkövesedett vonalát látom csak. Ha elkezdek mindenkihez szeretettel fordulni, akkor a teljes kép hirtelen összeáll, és egységre lép.

A hibák, tökéletlenségek nem a külső világban találhatóak, hanem bennem. Az egész világ csak az én másolatom, és csak az én saját afelé irányuló attitűdömnek kell megváltoznia, hogy én a világot tökéletesnek lássam. Minden amit én a világban negatívnak látok az az én saját hibáimnak a jele, teljesen mindegy mire is vonatkozik az: a kövületi, növényi vagy állati ermészetre, és különösen a barátok közötti viszonyokra vonatkozóan.

Amennyiben én elfogadom, az értelem feletti hit segítségével, hogy a teljes csoport, a barátok és a világ az teljes, és csak én magam nem vagyok az, akkor elkezdek kizárólag a saját korrekciómról gondolkodni. Nekem csak a velük való kapcsolatom hiányzik, és ott található korrekcióm, mindaddig amíg egy teljes egésszé nem válunk. Ez az amit úgy hívunk, hogy a többiek szeretete.

Más szóval elkezdhetek végre dolgozni! MI megkaptuk azt az illúziót, hogy ebben a világban létezünk annak érdekében, hogy elkezdhessük utazásunkat az egység irányában. Azonban mi még nem állunk készen arra, hogy az egész világgal együtt dolgozzunk, ezért áll a csoport rendelkezésünkre munkaterületként. A csoport az én korrigáltabb állapotomat tükrözi, annak a mondásnak megfelelően, hogy: “Az ami ma a csoport az én vagyok holnap”.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.