Dr. Michael Laitman

Az összes kapu zárva van, kivéve a Könnyek Kapuját

Kérdés:

Mi az egységre vonatkozó kérés, követelés?

Válaszom:

Az egyetlen kérés (MAN) mely meghallgatásra talál, és választ kap Felülről, az az egységre vonatkozó kérelem. Semilyen más kérelem nem kap választ! A kérést a törés helyén kell felemelni, melyből csak a törés korrekciója hiányzik: az egység. Ezért van az, hogy az egységre vonatkozó kérés azonnal be lesz teljesítve, feltéve hogy a feltételek helyesek.

A korrekció annak alapján történik meg, hogy hogyan és mit kérünk. Hirtelen mi részt veszünk abban, és akkor megértjük mi is történik. Az összes többi kérésünk, követelésünk egyszerűen “kiáltások a vadonban”, melyek arra szolgálnak, hogy megértessék velünk hogy igazából hibásak, és haszontalanok. Ezt hívjuk úgy, hogy az összes kapu zárva van, kivéve a Könnyek Kapuját, mely csak azért nyílik meg, hogy minket az egységre segítsen.

Mi másra reagálhatna a Felső Erő, hogyha nekünk saját középső vonalunk által kell felemelkednünk, és össze kell kapcsoljuk a jobb és bal vonalakat egymással? Előzőleg azok egy vonallá voltak összekapcsolva a leereszkedő Felső Fény ereje által, mely kibékítette a bal és jobb vonalakat, de most a Fény eltűnt és a bal és jobb vonalak elváltak egymástól. A személynek kell azokat ismét összekapcsolnia ezzé a ponttá, azáltal hogy alulról felfelé emelkedik, mivel ezáltal kiváltja a cselekedetet Felülről.

Kezdetben mindkét vonal a Teremtőtöl eredt, és mi az Ő ereje által lettünk összetartva (ezt hívjuk Adam HaRishonnak, az első embernek), de a törés eredményeképpen az bal és jobb vonalakra oszlott. Mi vagyunk középen, közöttük egy olyan szikrával, mely a korrekció idejéből megmaradt.

Amennyiben mi felfedjük azt, hogy vissza kell térnünk ugyanarra a helyre, és MAN-t emelünk ennek céljából, akkor mi ismét magunkra vonjuk mindkét erő cselekedetét, vagy pontosabban a Felső Erőt rávesszük, hogy befolyásolja ugyanazt a kapcsolat pontját (Ohr Makif, OM, a Reformáló Körbevevő Fényt).

Ezáltal amikor mi egy kérést emelünk a kapcsolat pontjához, ahhoz a ponthoz melyben a bal és jobb erői megjelennek, akkor az egység ereje, a Körbevevő Fény, a Teremtő mely korábban ezen ponton belül létezett leereszkedik ugyanerre a helyre Felülről, és akkor mindannyian összejönnek hogy egységet képezzenek. Semmi más nem létezik ezen cselekedeten kívül, és ezért lett az mondva: “Az összes kap zárva marad, kivéve a Könnyek Kapuját”.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 2,027 seconds.