Dr. Michael Laitman

A formák egyenlőségének törvényét követve

Kérdés:

Amikor emberek eljönnek majd a Kongresszusra, és látják az elvégzett hatalmas felkészülést és munkát, képesek leszünk eltörölni a közöttünk levő különbségeket, és teljes egyenlőséget érezni?

Válaszom:

MInden ami most a Kongresszusra készül az egész világon keresztül velünk együtt, az emberek szíveinek mélyéről készül, mi mindannyian egyetlen edény, vagy vágy vagyunk. Azok akik messze vannak tőlünk, és nincs meg a lehetőségük az ide jövetelre, képesek minket mindennek ellenére gondolatban támogatni. Ők átadják vágyaikat számunkra és azt az aspirációjukat, hogy közelebb lehessenek.

Mi a megfelelő kombinációval rendelkezünk legvégül, a Teremtő által elrendezve, ahol mindenki közösen egységre lép. Csak egyetlen dolog hiányzik: a kölcsönös garanciáról szóló közös gondolat!

Felejtsük el összes külső különbségeinket. Végül is mindennek egy egész részévé kell válnia, az egy közös kölcsönös garancia részeivé. Nekünk olyanná kell váljunk, mint “egy ember egy szívvel”, együtt a világ minden részén található barátainkkal. Ahogy mi elérjük a kapcsolat első érzetét, a kapcsolat spirituális tulajdonságát, akkor azon belül a Teremtő azonnal megjelenik a formák egyenlőségének törvénye alapján.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,770 seconds.