Dr. Michael Laitman

Mindenki hallani fogja a Teremtő hangját

A kölcsönös garancia első fokozata, egy kezdő fokozata a spirituális létrának. Ez az egész létra, a kölcsönös garancia egy megvalósítása: 0% – tól 100% – ig125 fokozat van. A Kongresszuson, megpróbáljuk elérni a kölcsönös garancia kezdeti fokozatát, a legegyszerűbb fokozaton, és fenntartjuk ezt, legalább időlegesen.

Ez akkor lehetséges, ha mindannyian szenvedélyesen vágyunk erre, és képesek vagyunk ezt a törekvést átvinni, egyikünkről a másikunkra. Csak egy kis töredéke az embereknek képes ezt az állapotot elérni tudatosan, majd a többiek csatlakozhatnak ezekhez. Össze kell kapcsolódnunk egy spirituális rendszerben, a Partzuf piramis formájában, aminek van egy tetőpontja (férfiak 20 éves kortól, 60 éves korig, akik így adják ki a 60 x 10,000 értéket) és az alsóbb rétegek (így nevezve az időseket, az asszonyokat és a gyerekeket). Azonban végül is mindannyian egy csoportban egyesülünk (nation) ami „Sinai hegy lábánál áll.”

Amikor a legbelső része, az „férfiaknak” 20 és 60 év között, megvalósítja a kölcsönös garanciát önmagán, akkor mindenki más, az új érkezők, csatlakoznak ehhez. Mindenki egy egységben egyesül, és úgy tekint magára, mint egy nemzedék, amely megkapja a spirituális feltárást. Írva van, hogy az egész nemzedék hallotta a Teremtő hangját a Sinai hegyről. Azonban, a legbelső csoport az első, aki vállalja kölcsönös garancia aktuális feltételét.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,649 seconds.