Dr. Michael Laitman

Az állandó és a változó a Kölcsönös Garancia egyenletében

Kérdés:

Képes vagyok-e áttörni a külső dekoráción, és barátaim szívben található pontjához kötődni, az ő belső ürességükhöz, melyet lehet, hogy maguk még csak nem is éreznek?

Válaszom:

Igen! Kezdjük el használni a Kölcsönös Garancia (Arvut) erejét, mivel a rendszer már rendelkezésre áll. Amennyiben a személy képes akár azt egy pillanatra is megnyitni, az már siker!

Ugyanez a rendszer létezik közöttünk és a Teremtő között, de az nem engedi hogy mi Őt elérjük. Amikor mi a Teremtőhöz fordulunk, nincs lehetőségünk a visszalépésre. A minimális küszöb a rendszerbe való belépésre mindig arra a szintre emelkedik, ahol mi azt megnyitjuk. Például én annak 1O%-át valósítom meg, akkor nincs visszaút, csakis előre, mivel a Teremtő az állandó, és a Vele való kapcsolat csakis egy állandó előre haladó módon építhető ki. Amennyiben én a mértéket 15%-ra emelem, akkor ez válik a minimummá.

Ez az amiért mi most a Kölcsönös Garanciát nem a Teremtőhöz viszonyítva “játsszuk” el, hanem csakis a csoport viszonylatában, ahol nincs probléma az emelkedésekkel, zuhanásokkal, ahol nem szükséges egy állandóságot kiépíteni. Ebben a lelkek rendszere különbözik a Teremtőtől magától. Ő jelen van abban, de azáltal, hogy elrejti magát a csoportin belül, és Ő megengedi nekem, hogy néha “kitörjek” egyenlőre, fel alá ugrálva, de ugyanakkor előre haladva. És amikor én elérek egy állandó irányt csakis Ő felé, akkor Ő megjeleníti majd magát nekem.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.