Dr. Michael Laitman

Kívánjuk a bűnözők bűnbocsánatát és nem pedig a halálukat

Kérdés:

Van egy olyan problémám, mely már évek óta nem oldódik meg, semmi nem segít, és a helyzet akadályként áll a kölcsönös garancia irányában vezető utamon. Mikor tűnik majd az el? Lehet, hogy valamit rosszul teszek?

Válaszom:

Nem szabad azért imádkoznunk, hogy problémánk eltűnjön, ehelyett azt kell kérjük, hogy képesek legyünk a fölé emelkedni a spirituális keresésünk közben, azaz, hogy képesek legyünk egy szűrőt építeni összes nehézségünk fölé a megfelelő szándékkal. Ebben az esetben az összes problémáink nélkülözhetetlenné válnak a szűrő megszerzésének céljából.

Nagyon sok kellemetlen érzés, és körülmény létezik életünkben, de minnél inkább növekszünk, annál inkább megértjük, hogy azok izagából hasznosak számunkra. Egyébként mindenféle bolond dolgokat csinálnánk, Félelmünk, szégyenérzetünk és féltékenységünk tart minket bizonyos kereteken belül, egy speciális hozzáálásban a világgal szemben. Ezek segítségével haladunk előre. Mindez egyensúlyt teremt.

Minden jó és rossz jelenség életünkben szükséges, mivel azok stabilizálnak minket útunkon. Még csak meg sem kell értsem mi segít, vagy mi okoz kárt nekem, az egyetlen dolog amit kérnem kell, hogy képes legyek föléjük emelkedni, és a magasabb szinthez kapcsolódni.

Kérdés:

Honnan tudom mi történik majd velem a magasabb szinten, hogyha még nem vagyok ott?

Válaszom:

Ez az oka annak, hogy ezt úgy hívjuk, hogy “értelem feletti hit”. Én nemsokára egy magasabb szinthez kapcsolódom. Ezáltal én nem akarok semmit sem tudni arról, mindössze arra az erőre van szükségem, hogy ahhoz tapadhassak. Az nem érdekes számomra, hogy én nehézségeken megyek majd keresztük, vagy sem. A személy csak akkor kap beteljesülést, amikor az adakozás iránti vágya a megszerzés iránti vágyának tetejére épül.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,667 seconds.