Dr. Michael Laitman

Készen kell álljunk amennyire csak lehetséges

A kongresszus célját és hangulatát úgy kell beállítsuk mint: “a Sínai hegy lábánál állva”. Mi annak érdekében gyűlünk össze hogy egységre lépjünk. Nem csak azért hogy tiszteletet mutassunk a Zohár Könyvének, vagy bármi más okból, hanem ehelyett, hogy megvalósítsuk egységünket egy olyan szinten, ahol felfedezzük a Felső Erőt.

Ezen a kongresszuson mi magunkra veszünk egy olyan kötelezettséget, mely ijesztő számunkra. Maradjon meg ez a félelem. Ne azért jöjjünk, hogy jól érezzük magunkat egymással, vagy hogy könnyes szemmel összeölelkezzünk egy 3 napos pikniken. Ehelyett mi azért gyűlünk össze, hogy végrehajtsunk egy nagyon fontos munkát, mely hatalmas lehetőséget ad nekünk. Nekünk rettenetes szükségünk van erre, és “fel kell pörgessük magunkat” ennek érdekében. A legfontosabb az, hogy előre magunkra vesszük ezt a kötelezettséget, hogy kölcsönös garanciát nyújtsunk egymásnak.

Ez hasonló ahhoz, ahogy a lézer van felkészítve a felhasználásra, azzal, hogy fel van pörgetve. Aktív folyamatok történnek a munkaterületén belül, és az illumináció fokozatosan növekszik, és megsokszorozódik, ameddig egy nagyon erős, fókuszált sugárral kitör,

Ez az ahogy mi is “felpörgetjük magunkat” ma a “támadásra”. Mi nem adunk fel semmit. Teljesen mindegy mi is történik, mi támadásra készülünk. Rendelkezünk minden szükséges erővel ehhez, és rendelkezésünkre áll a teljes felkészülési bázis.

Amennyiben mi mégis megállítjuk ezt a folyamatot, akkor a dolgok csak rosszabbá, és nehezebbé válnak. Az összes probléma és szenvedés azáltal történik, hogy hátrányba kerülünk, azáltal, hogy nem gyorsítjuk fel az időt és egyszerűen azt engedve, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy akarnak.

Másrészt amennyiben sikeresek leszünk, akkor új erők csatlakoznak majd hirtelen hozzánk, és új eszközöket találunk majd hogy elérjük az egységet egymással. Ennél fogva a kongresszusig megmaradó teljes időszakban a felkészülésre kell koncentrálnunk. Magunk mögött kell hagyjuk összes félelmünket azon az egy félelmen kívül mely felelőssé tesz minket, hasonlóan az elnyomhatatlan aggodalomhoz, melyet az anya érez gyermeke iránt.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,137 seconds.