Dr. Michael Laitman

A barátok mindig magasabban vannak

Kérdés:

Hogyan vagyok képes megmondani, hogy nem hibázok amikor vágyaimat elemzem?

Válaszom:

Nem kell odafigyelnünk vágyainkra. Milyen különbséget okoz mi is történik ott, és milyen rosszul állnak a dolgok? Végül is mi mást találhatnánk ott az önszereteten kívül, mely legyőzött minket, és nem engedi, hogy felemelkedjünk?

A leghasznosabb dolog amit tehetünk az az, hogy érezzük annak mértékét, amennyiben mi nem fogadjuk el a csoport véleményét és célját, és a barátok kölcsönös garanciáját és egységét. Amennyiben én egységre lépek velük, akkor mindig felfedezem azt, hogy jobbak, mint én mindebben. Azonban amennyiben nekem nincs részem az ő egységükben ez a tény már azt jelképezi, hogy ők magasabban vannak, mint én.

Nem számít milyen állapotban is vagyunk. Az egység autómatikusan őket én fölém helyezi, teljesen mindegy milyen magasra is emelkedem. Mindez azért van, mivel az egység adja az edényt (Kli), amellyel a Fény dolgozhat, míg az egyén semminek sem számít.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.