Dr. Michael Laitman

A Gyűlés hatalmas ereje

Kérdés:

Mikor a Gyűlésen vagyunk, hogy fejlődhetünk az ész-feletti-hitbe, hogyan tudunk “tenni majd hallani”?

A válasz:

A Gyűlés: sok ember egy helyen. Sokan (ezek)  fizikai szinten vesznek részt és további  (száz) ezrek követnek tükör-gyűléseken szerte a világban.  Mindezek az emberek képezik a környezetedet, amely értékeli a szeretet és adás képességét, s értik, hogy a világ jövője ez, enélkül a világban nincs jövő.

TFeltárul ma egy összeszövődött, integrálódó világ nekünk. Mégis, minden eleme a rendszernek magára akarja húzni a “takarót” és a rendszer szétesik.

Tehát ebben a globális krízisben meg kell érteni, hogy a világ az emberek közti harmonikus kapcsolatokon múlik. Ha erős egységet érünk el olyan emberekkel, akik ezt felfogják, mindene gyes ember lehetőséget nyer ezt a közös érzést magába szívni és így elég erőt kap, hogy eljusson az adás képességéhez. csak meg kell tennünk az erőfeszítést, meg kell próbálni behódolni a környezetnek, s hagyni, hogy befolyásoljon, inspiráljon.

A környezet befolyása olyan erős lehet, hogy az ember megérzi a közös kapcsolatokban a közös adás minőségét. Akkor feltárul ez a minőség, ami normálisan az egoizmus miatt láthatatlan. HA mind törekszünk az egybeolvadásra, olyan nagy erőt generálunk, amely ezt a feltárulást megvalósítja.

Kabbalisták műveit tanulmányozzuk, olyan emberekét, akik elérték az adás minőségét és leírják nekünk. Épp azokat a részeket tanuljuk, amelyek ennek a  tulajdonságnak a befolyását írják le ránk. A tanulás és a közös vágy képessé tehet minket arra, hogy rákapcsolódjunk erre az erőre.

Ezért a Gyűlés hatalmas hatással és haszonnal járhat az emberek lelkiségi fejlődésére.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,617 seconds.