Dr. Michael Laitman

A Zóhár: A lelkünk élettörténete

Mialatt olvassuk a Zóhárt, folyton erőfeszítést kell tenni hogy lássuk a lelkek szellemi kapcsoló rendszerét  és az egyes szavak mögötti szellemi hálózatot. A nevek mögött, mint  Simon, Reuben, vagy Gád, a “jobb csípő” és a  “bal csípő” Izrael táborában, egyes tettek, vagy “kígyók” nem jó vagy rossz vágy áll, hanem a mozgása és iránya a pillanatnyi tett viszonylatában, az számít.

Ezért kívánatos a  Zóhárt mint a kapcsolatunk történetét nézni, a köztünk történő kép vagy minta történetét. Nem kétséges hogy mindig ebben a helyzetben vagyunk csak fel kell tárni. Ez az oka, hogy a  olvassuk a  Zóhár-t:hogy vágyjunk az elbeszélésnek feltárulására.

És most arra van szükségünk, hogy mindent megtegyünk, hogy ezt a történetet összekössük magunkkal és ne essünk bele a csapdába, hogy távoli helyekről és eseményekről beszél a  Zóhár. Mindez most történik köztünk: a kapcsolatunkban,a  kölcsönös biztosítékunkban, a közös mozgalmunkban.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,666 seconds.