Dr. Michael Laitman

Az egyetlen dolog ami létezik

A csoport minden egyes személyt az adott személynek a csoporthoz való lojalitásának megfelelően támogat. Azáltal, hogy a személy átadja magát a csoportnak, egy hatalmas fontosságú alkotóelemévé válik annak. Ez nem csak plusz egy erőt jelent. Ehelyett a spiritualitásban minden egyes személy egyenlő Ádám közös lelkével. Minden egyes lélek megérti, eléri az összes lelket, és megtestesíti a Végtelen Világ teljes Malchut-ját.

Ennél fogva minden egyes személy aki megpróbál értelem és önzőség fölé emelkedni, és megpróbálja magát a megfelelő környezet kezébe adni, hatalmas erőt hoz magával. Rajta keresztül lehetségessé válik a Reformáló Fény vonzása mindenki számára.

Miután a személy benne foglaltatja magát a csoportba, utána már nem kritizálhatja annak spirituális állapotát, csakis azért kell aggódnia hogyan képes a csoportot erősíteni külsőleg és belsőleg. A csoport elutasítása nélkül, folytatja annak támogatását személyes részvétele és példája alapján.

A személy egyre nagyobb mértékben megérti, hogy a spiritualitást csakis a csoporton keresztül érheti el. Ez az ahol a törött és korrigált helyek találhatóak, és ez az ahol a Teremtő és teremtmény – Ádám közös lelke – található. Minden a csoporton belül található. Ez az a rendszer melyet a Teremtő létrehozott, és ez az egyetlen dolog mely létezik.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,145 seconds.