Dr. Michael Laitman

A Teremtő cselekedeteinek tanulmányozása

Kérdés:

Hogy ha csak egy lélek van, miért van szükség 6OOOOO léleknek arra, hogy elérje a kölcsönös garanciát egymással?

Válaszom:

Mi az egyetlen lelket pontosan ebből a részekre való felosztásból értjük meg, érjük el. Lehetetlen elérni mi is az a közös lélek anélkül hogy keresztül menjünk a törésen.

Annak érdekében hogy megértsük ezt a képet, először is fel kell fedeznünk azt töröttként, és utána össze kell gyűjtsük a részeket, és össze kell rakjuk azt. Amikor mi keményen dolgozunk, és elérjük annak megértését, hogy azt mi nem vagyunk képesek egyedül elvégezni a Felső Erő nélkül, akkor felfedjük azt a Felső Erőt mely képes nekünk segíteni. És akkor együttesen Vele mi képesek vagyunk a “puzzle”-t összerakni.

És akkor megértjük mit is tett Ő, és miért is törte Ő össze a közös lelket. Ő azt a mi érdekünkben tette, hogy mi össze rakhassuk a törött részeket, és annak folyamata alatt megértsük azokat milyen módon kell elrendezzük, és milyen kapcsolatokat kell közöttük létrehoznunk. Ez olyan mintha mi egy autót raknánk össze tíz ezernyi alkatrészből, és meg kell érstük miért van szükség minden egyes alkotórészre, és hogy azoknak hogyan kell összekapcsolódnia egymással, és milyen sorrendben.

Amikor mi mindazt összerakjuk, megértjük hogy annak érdekében hogy a motor működhessen, annak szüksége van az élet erejére! Az élet erejét hívjuk úgy, hogy Teremtő. Ezáltal mi megismertük Őt, cselekedetei alapján. Egyébként mi soha nem lennénk képesek Őt megismerni.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,642 seconds.