Dr. Michael Laitman

Hol vagyok, alul vagy felül?

A személy előrehaladása attól a képességétől függ, hogy érzésein és előző értelmén felül emelkedjen, azáltal hogy leválasztja magát azokról, és megragadja a Fényt, a Teremtőt. Azonban mindez lehetetlen egy zuhanás ideje alatt, mivel a Teremtő eltűnik a személy érzékeléséből, tudatából. Akkor csak a csoport képes a személyt segíteni azáltal, hogy megtartja a személyt azon a szinten, ahol ő megtartja a megfelelő attitűdöt és a megfelelő perspektívát azzal kapcsolatban, hogy mi is történik vele.

Ezért nagyon fontos a csoporthoz, annak gondolkodásához és megközelítéséhez való kapcsolódás. A csoport soha nem veszíti el a megértést, hajlandóságot és a kapcsolatot a Felső Erővel. Az mindig tudja, hogy nincsen más Rajta kívül, aki Jó és csak Jót cselekszik.

Amennyiben a személy magába szívja a csoport szellemiségét, akkor gyorsan képes keresztül menni az összes állapotokon és mindig hasznot hajt azokból. Ahogy a személy leelenőrzi érzéseit önző vágyán belül, ő azokhoz hozzáadja amit ő magasabban érez és gondol, saját vágyain felül. És mindez a csoporttól jön.

Ahogy a személy halad az út mentén, elkezdi megérteni hogy két alapvető elem létezik érzékelésében:

1. Önző vágyán belül gondolatai megfelelnek érzéseinek, értelme és szíve megegyeznek.

2. Amikor ő átvált a csoportban levő barátainak vágyaira és gondolataira, ő képes analizálni saját magát és felépíti az értelem feletti hitet.

Minden azon múlik, hogy a személy mivel azonosítja magát és hova helyezi szívben található pontját: alulra vagy felülre. Ez a személy szabad választása.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,613 seconds.