Dr. Michael Laitman

Kettős hatás

Kérdés:

Lehet egy barát rossz, a szívében levő pontja ellenére?

Válaszom:

Először is mi leenőrizzük a barátokat, de mi azt csak egyszer tesszük, a legelején a folyamatnak. Miután elvégeztük ezt a vizsgálatot a továbbiakban az egységünkre kell támaszkodnunk.

Ezt hívjuk úgy, hogy “Mikveh”, amely egy különleges víztároló megtisztulási célokra. Amikor a Fény fel lesz fedve egységünkön belül, annak ereje megtisztít és megmos minket. Azonban amennyiben a személy teljesen alkalmatlan minderre, akkor ő eltaszítja a többiket magától. Ez a hatása a megtisztítás erejének: az vagy behúz minket belülre, vagy kidob minket kívülre.

Ennél fogva a személynek a barátait csak azáltal kell méricskélnie, hogy értelem fölé emelkedik és csak azzal törődik, hogy hogyan erősítse az egység közös erejét a csoporton belül. Akkor ez az erő, a Teremtő tisztázza majd: ki az aki belül van, és ki az aki kívül van.

Azok akik valóban el akarják érni az egységet az erő által befelé lesznek tolva, míg azok akik nem érdemlik meg azt, vissza lesznek dobva. A felkészületlen személy nem képes keresztül menni a szív megnehezüléséne, és a zuhanáson. Ahelyett, hogy extra erőket kapna, az ő saját állapota fogja őt kitaszítani kívülre.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,620 seconds.