Dr. Michael Laitman

A problémák fölé emelkedés a Fény sugárnyalábján át

Kérdés:

Képes valaki, akinek éppen csal be lett mutatva a Kabbala, és először érkezik a kongresszusra, kapcsolódni a többiekkel?

Válasz:

Nem lényeges milyen szinten van valaki; belép a kollektív mezőbe és érezni fogja, hogy ez mennyire jó. Érezni fogja, hogy ez melegséget hoz, biztonságot, és védelmet. Valószínűleg választ kap néhány, az életére irányuló kérdésre, és ez segít neki megoldani a problémáit önmagán belül és az otthonában.

A Felső Fény elkezd feltárulni, az emberek közötti kapcsolatban, kitölt minden üreget és hasadékot. Ezért mindenki érezheti, hogy érdemes részt venni az egységben. Mindenki a részvételének arányában lesz képes kapcsolódni a Fényhez, a Kabbala bölcsességéhez, és lesz képes fejleszteni a saját életét.

A Kabbala bölcsessége, a vallásokkal ellentétben nem állítja, hogy az embernek szenvednie kell. Ellenkezőleg, mindenkinek kapcsolódnia kell, a helyes környezethez, (és még arra sincs szüksége, hogy több erőfeszítést erőltessen), és akkor elkezd emelkedni a Fény sugárnyalábján.

Minden probléma kizárólag a Fény hiányából fakad az életünkben! Ha magunkra húzzuk, nem fogunk érezni többé hiányt, vagy komoly problémákat: bajt, szerencsétlenséget, fájdalmat, és háborúkat. Minden kizárólag a Fény hatásától függ, a mi világunkban.

Csak néhány pillanatig tart valakinek érezni, mennyire különleges a hely, ahová belépett. Javasolt, hogy jöjjön el a kulturális programokra: ahol az emberek énekelnek, táncolnak, és talán aki eljön, részt akar venni ezekben. Ha nem, akkor egyszerűen nézze. Melegséget fog érezni, és minden személyes nyomásgyakorlás alól mentesnek. Nem tudom elképzelni, hogy valaki nem fogja élvezni.

Az emberek kedvelik az ilyen légkört, akkor is, ha véletlenül sétálnak be egy ilyen helyre, minden spiritualitásra irányuló keresés nélkül. Mindezek után, az élet általában nem meddő és üres ha ilyen pillanatok vannak benne, és az emberek tényleg hiányolják ezeket.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.