Dr. Michael Laitman

Én vagyok a Teremtő cselekedete!

Kérdés:

Amikor mi rátekintünk erre a világra mi azt elménkkel ítéljük meg, de hogy vagyunk mi képesek megérteni a Teremtő elméjét?

Válaszom:

Ezért van az, hogy nekünk korrekciókat kell végeznünk: meg kell tisztítsuk elménket az összes önző értelmetlenségtől mely azt kitölti, megakadályozva minket abban, hogy láthassuk a Teremtőt. Amennyiben mi elvégezzük a korrekciókat a Hasszadim Fényén keresztül, akkor az önző vágyunk fölé emelkedhetünk és készen állhatunk arra, hogy elfogadjuk a Hochma Fényét, azaz a Teremtő elméjét.

Lényegében mi magunkat kutatjuk, és arra alapulva mi felismerjük azt az Erőt, mely megteremtett minket. Írva van: “Cselekedeteiden keresztül ismerlek meg Téged”. De mi az Ő cselekedete? Az én vagyok! Én vagyok a Teremtő cselekedete! És nekem meg kell értenem ki is vagyok.

Ehhez nekem ki kell lépjek az én korlátozott, önző nézőpontomból, és a csoportot kell építenem magamon kívül. Amennyiben én elkezdem magamat leellenőrizni a csoporttal szemben, mint egy vágy a Fénnyel szemben, akkor az jelzi az én megértésem kezdetét a Teremtő cselekedeteivel kapcsolatban. Ez abban a mértékben történik meg, amekkora mértékben én képes vagyok azt elviselni, és kívánni.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,136 seconds.