Dr. Michael Laitman

A saját életünk producerévé válni

Kérdés:

Ha én vagyok az, aki teremtette és kivetíti az a saját életem filmjét, az egész valóságot, akkor miért teremtenek emberek kellemetlen filmeket önmaguknak?

Válasz:

A film megteremtése még nem a áll módjában valakinek.  Még senki nem lehet producer. Szükség van a vágyakon felül álló törvényekre, a Fényre, és arra a képességre, hogy pontosan meghatározható legyen, milyen módon tud megváltozni, a szigorú törvényekkel összhangban, és nem egy önkényes úton. Ezen a módon, fokozatosan felépül egy jobb valóság.

Kizárólag ebben áll a szabad választás, és ez pontosan az, amiért tanuljuk a kabbala bölcsességét. Ameddig gyarapszik az ereje valakinek a realitását jelentő film felett, a Teremtő részt vesz benne, annak érdekében, hogy rávezesse a saját filmjének a teremtésére. Ezért az egész élet, és minden reinkarnációnk egy eszköz, ami inspirál minket, a helyes film elkészítéséhez, egy valódi és nem elképzelt film elkészítéséhez.

Ez az, ami ad egy valóság érzékelést a kabbala bölcsességén belül, és amely annyira érdekes. Ez azért van, mert ez nem egy elméleti tanulás, vagy egy skolasztikus elmélkedés, hanem egy speciális eljárás amely használható a világunk megváltoztatására, egy különböző dimenzióba való kimenekülésre.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,646 seconds.